advanced
niveau

De beste cursus
voor ver gevorderde
slagwerkers!

deze cursus in binnenkort beschikbaar

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Twintig lesmodules variërend van Rock en Funk/Liniair tot Latin en Jazz, bedoelt voor drummers die het groene en blauwe niveau onder de knie hebben. Snel, effectief en stap-voor-stap in je eigen tempo.

Hier leer je in 20 Modules alles wat je nodig hebt om je spel met een goede techniek te ondersteunen.

Je leert nu gemakkelijk en snel noten lezen bijv. in de alla breve maat soort. Je gaat de verbanden zien tussen alle verschillende maat soorten en daardoor lees je eenvoudig en snel in 2e of in ene.

In deze advanced cursus behandelen we veel verschillende muziekstijlen zoals Pop Rock en Funk. Jazz, Blues en Latin drummen… ook techniek komt veelvuldig aan de orde.

20 lesmodules bestaan uit een uitgebreide selectie lesmateriaal, met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), noten voorbeelden, luister/ Audio en meespeel/ Loops en Play-Along. Alles gerelateerd aan het lesmateriaal.

early bird promotion

20% korting

Bespaar €34.00 op de complete beginners cursus

Promotie eindigd in

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Har Caanen

Je persoonlijke drum leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziekschool docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor ongestemd slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.