beginner
niveau

De beste cursus
voor de beginnende
drummer/slagwerkerrrr..!

Wat kun je verwachten in deze cursus?

De meest veelzijdige beginners drumcursus!

Twintig lesmodules beginnend van basis info tot stokhouding, slagtechniek, je eerste noten leren lezen en spelen, in verschillende muziek stijlen. Als starter kun je hier het beste beginnen.

Introductie

Alles wat je nodig hebt om met deze cursus te kunnen starten, basis benodigdheden, je houding, de stokvoering, links of rechts handig, spelen op de Puls en de basis notatie voor slagwerk.

Leren noten lezen

Je leert spelenderwijs via verschillende muziekstijlen met plezier je eerste noten en patronen lezen.

Leer drummen in verschillende muziekstijlen

In deze beginners cursus behandelen we niet alleen Rock drummen, maar introduceren we ook verschillende andere muziekstijlen zoals Blues, Swing en Latin, maar je kunt er hier ook voor kiezen je kleine trom techniek een boost te geven.

Lesmethode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

GRATIS Theorie cursus!

Bij aankoop van elke cursus krijg je GRATIS de Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

early bird promotion

20% korting

Bespaar €34.00 op de complete beginners cursus

Promotie eindigd in

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Har Caanen

Je persoonlijke drum leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.