intermediate niveau

De beste cursus voor
gevorderde slagwerkers!

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Speel je al wat langer en beheers je de (meeste) basis ritmen van het beginners niveau, ga dan hier verder.
20 Lesmodules die jou stapsgewijs snel verder helpen als je bent vastgelopen, en het 1e Beginners niveau onder de knie hebt.

Leer een uitstekende techniek.

Je leert veel gebruikte en noodzakelijke techniek zoals Roffels, Flams, Paradiddles en er is veel aandacht voor coördinatie en onafhankelijkheid.

Snel leren noten lezen is a piece of cake

Je leert veel gebruikte ‘tweeling-patronen’ met ritmische verschuivingen en syncopen in verschillende stijlen toegepast, in 1ne of in 2je lezen, want dat is een stuk makkelijker!

Verschillende stijlen voor allround drummen

Door deze verschillende stijlen te combineren leer je gemakkelijk all-round drummen.
Behalve 4-delig Rock en Funk drummen leer je ook een veelvoud aan stijlen, zoals Bossa Nova Calypso, Blues, Swing en Shuffle of Jazz-wals en nog veel meer.

Horen, zien en spelen

In deze Lesmethode kun je alle oefenmateriaal eerst beluisteren via Audio. Je ziet het notenbeeld en het Video voorbeeld. Dan is het vrij gemakkelijk om dit in korte tijd te spelen, en je kunt dit oefenmateriaal toepassen op Loops of Play-Along.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.