Latin 1

De beste cursus voor
de beginnende Latin drummer

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

10 lesmodules beginnend van basis info, slagtechniek, je eerste noten leren lezen en spelen, voornamelijk in Latin stijl.

Intruductie

Alles wat je nodig hebt om met deze cursus te starten: basis benodigdheden, je houding, stokvoering L/R spelen en op de Puls spelen. En… de basis notatie voor slagwerk/drumset.

Leren noten lezen

Je leert spelenderwijs en met plezier noten lezen met behulp van audio, video en play along, want plezier is de drijfveer om muziek te maken!

Leer de basis van Latin ritmes.

In deze beginners cursus behandelen we voornamelijk de basis van Latin drummen maar ook het leren lezen van noten. Dit om een stevig fundament te ontwikkelen voor vervolg cursussen, waar steeds meer Latin ritmen aan de orde komen.

Les methode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.