master
niveau

De beste cursus
voor zeer vergevorderde
slagwerkers!

deze cursus is binnenkort beschikbaar

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Het niveau voor heel ver gevorderde slagwerkers!

15 lesmodules variërend van Rock en Funk/Lineair tot Latin en Jazz en Bop, bedoelt voor drummers die zich willen onderscheiden. Hier word je echt meester over je instrument..!

Geef jouw techniek een laatste Boost

Geef je techniek een laatste boost en je zult geen belemmeringen meer ondervinden, zodat je in alle stijlen en tempi rijkelijk kunt gaan improviseren en je meester voelt over je instrument.

Ontwikkel je eigen stijl

Door al de bagage die je hebt opgedaan in de vorige niveaus is het tijd om je eigen stijl te ontwikkelen en te vernieuwen. Hier leer je hoe je dat kunt aanpakken.

Ritmische modulaties, Polyritmiek en Anti-Metrische figuren… hoe werkt dat?

In deze master cursus behandelen we ideeën om te komen tot het ontwikkelen van nieuwe vormen, zoals bijv. suggestief spel, of freestyle. Ook minder bekende stijlen krijgen aandacht.

De methodiek.

20 lesmodules bestaan uit een uitgebreide selectie lesmateriaal, met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), noten voorbeelden, luister/ Audio en meespeel/ Loops en Play-Along. Alles gerelateerd aan het lesmateriaal.

GRATIS Theorie cursus!

Bij aankoop van elke cursus krijg je GRATIS de Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

early bird promotion

20% korting

Bespaar nu €34.00 op de compleet vernieuwde beginners cursus

Van €169 voor €135

Promotie eindigt over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Har Caanen

Je persoonlijke drum leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.