advanced niveau

De beste cursus voor
vergevorderde slagwerkers!

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Hoe werkt het?

In deze video leggen we precies uit hoe de cursus werkt

Video afspelen

Probeer de eerste les met
10 oefeningen gratis uit!

GRATIS gedurende 2 weken.

Geen verplichtingen! Als je het leuk vindt en de hele cursus (20 lessen) koopt, krijg je nu 10% korting op deze volledige Advanced cursus.
Grijp deze kans om je slagwerk kwaliteiten te verbeteren!

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Dit niveau is bedoeld voor slagwerkers die al gevorderd zijn en de beste allround drummer/slagwerker willen worden of gewoon hun bestaande vaardigheden willen verbeteren. In deze cursus vind je 20..!! verschillende lesmodules variërend van rock, funk/lineair, latin en jazz. Je leert 4-delige drumtechniek in rock- en funky-stijlen, Alla Breve, coördinatie en onafhankelijkheid, twin-pedal en ook onregelmatige maatsoorten zoals 5/8, 7/8, 9/8, 10/8, 11/8. Daarnaast behandelen we schema’s en vormleer, fill-in systemen, Latin, Samba, Calypso, Jazz-Waltz en nog veel meer! Deze cursus is perfect voor slagwerkers die het beste uit zichzelf willen halen en in hun eigen tempo willen studeren.

Geef je techniek
een boost

Hier leer je in 20 Modules alles wat je nodig hebt om je spel met een goede techniek te ondersteunen.

Sneller noten lezen
in de Alla Breve maatsoort.

Je leert nu gemakkelijk en snel noten lezen bijv. in de alla breve maat soort. Je gaat de verbanden zien tussen alle verschillende maat soorten en daardoor lees je eenvoudig en snel in 2e of in ene.

Alle muziekstijlen komen aan de orde

In deze advanced cursus behandelen we veel verschillende muziekstijlen zoals Pop Rock en Funk. Jazz, Blues en Latin drummen… ook techniek komt veelvuldig aan de orde.

Les methode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Gratis proefles

0
00
2 weken gratis uitproberen!
 • Duik in de eerste 10 oefeningen van onze uitgebreide drumcursus.
 • Gratis 14 dagen de
  eerste 10 oefeningen
  zonder kosten.
 • Vond je het leuk?
  Krijg een speciale korting van 10% op de volledige Advanced cursus na je proefperiode.

10% Korting
na Proefles

189
00
Permanent
 • 20 diepgaande lesmodules om je drumtechnieken te verfijnen, diverse stijlen te verkennen en je coördinatie te verbeteren.
 • Een korting van 10%
  na je gratis proefles.
 • Audiovisuele lessen, meespeeltracks en realtime feedback om ervoor te zorgen dat je speelt, hoort en ziet hoe je vordert.
 • Bonus: Ontgrendel een GRATIS theoriecursus over ritmische vorming.
Populair

Volledige Cursus Aankoop

209
00
Permanent
 • 20 diepgaande lesmodules om je drumtechnieken te verfijnen, diverse stijlen te verkennen en je coördinatie te verbeteren.
 • Koop nu en ontvang een
  gratis paar drumstokken.
 • Audiovisuele lessen, meespeeltracks en realtime feedback om ervoor te zorgen dat je speelt, hoort en ziet hoe je vordert.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Scroll naar boven