advanced niveau

De beste cursus voor
vergevorderde slagwerkers!

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Dit niveau is voor de gevorderde Drummer of Slagwerker. Als je het 2e intermediate niveau kunt spelen is dit de place to be… want hier kun je de ‘beste‘ all-round drummer/slagwerker worden, of kun je gewoon beter worden dan je al bent..! Hier zijn weer twintig lesmodules variërend van Rock en Funk/Liniair tot Latin en Jazz, ‘4-delig’ drummen in Rock en Funky stijl, Alla Breve maatsoort. Er is veel aandacht voor coördinatie en onafhankelijkheid Twin-Pedaal, Onregelmatige maatsoorten als 5/8 7/8 9/8 10/8 11/8

Schema`s en Vormleer Fill in Systeem Latin, Samba, Calypso,… Jazz-Wals, enz.

Bedoelt voor drummers die het beste uit zichzelf willen halen,
snel, effectief en stap-voor-stap in je eigen tempo.

Geef je techniek
een boost

Hier leer je in 20 Modules alles wat je nodig hebt om je spel met een goede techniek te ondersteunen.

Sneller noten lezen
in de Alla Breve maatsoort.

Je leert nu gemakkelijk en snel noten lezen bijv. in de alla breve maat soort. Je gaat de verbanden zien tussen alle verschillende maat soorten en daardoor lees je eenvoudig en snel in 2e of in ene.

Alle muziekstijlen komen aan de orde

In deze advanced cursus behandelen we veel verschillende muziekstijlen zoals Pop Rock en Funk. Jazz, Blues en Latin drummen… ook techniek komt veelvuldig aan de orde.

Les methode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.