Timp-toms 1

De beste cursus
voor de beginnende timp-tom speler.

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

De beste cursus voor de beginnende timp-tom speler
10 lesmodules te beginnen met basis ritme, notatie van ritme over 2 toms en het spelen op de Puls.
Technieken over 2 toms en aandacht voor de nodige handzettingen.

Intruductie

Alles wat je nodig hebt om met deze cursus te starten: 2 toms. Je leert hier L/R spelen, spelen op de Puls en de notatie voor ritme op verschillende toms.

Leer snel en met plezier noten lezen

Leer spelenderwijs in je eigen tempo noten/ritme lezen met behulp van Audio, Video en Play Along. Plezier is de drijfveer om muziek te maken..! Heb je nog geen enkele ervaring met trommelen, is het aan te raden om eerst de cursus snare drum 1 te doen.

Leer al de basis voor
multi-percussie

Deze cursus is bedoeld voor slagwerkers die willen leren soleren in een drumband, slagwerk-ensemble, of een samba-band, maar is ook heel geschikt als voorbereiding op het Pauken spelen.

Les methode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Hoe werkt het?

In deze video leggen we precies uit hoe de cursus werkt

Video afspelen

Video clips

Hieronder zie je vier video fragmenten uit de Beginners cursuszie

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven