beginner niveau

De beste cursus voor de
beginnende drummer/slagwerker

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Hoe werkt het?

In deze video leggen we precies uit hoe de cursus werkt

Video afspelen

Probeer de eerste les met
10 oefeningen gratis uit!

GRATIS gedurende 2 weken.

Geen verplichtingen! Als je het leuk vindt en de hele cursus (20 lessen) koopt, krijg je nu 10% korting op deze volledige Beginner cursus.
Grijp deze kans om je slagwerk kwaliteiten te verbeteren!

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Wil jij de ‘beste‘ all-round slagwerker of drummer worden, of wil je gewoon beter worden dan je al bent?
Wil je dit het liefst ook nog snel en effectief bereiken, op de meest gemakkelijke manier stap-voor-stapin je eigen tempo, dan ben je als ‘beginnend’ drummer of slagwerker hier aan het juiste adres..!
Twintig on-line lesmodules beginnend met de juiste stokhouding, slagtechniek, snel noten leren lezen en spelen, en dat allemaal in verschillende muziek stijlen… en als je wil, met extra ondersteunende fysieke lessen aanvullend op deze on-line lessen

Introductie

Alles wat je nodig hebt om met deze cursus te kunnen starten, basis benodigdheden, je houding, de stokvoering, links of rechts handig, spelen op de Puls en de basis notatie voor slagwerk.

Leren noten lezen

Je leert spelenderwijs via verschillende muziekstijlen met plezier je eerste noten en patronen lezen… en je oefent wanneer het jou uitkomt

Leer drummen in verschillende muziekstijlen

In deze beginners cursus behandelen we niet alleen Rock drummen, maar introduceren we ook verschillende andere muziekstijlen zoals Blues, Swing en Latin, maar je kunt  ook je kleine trom techniek een boost te geven.

Les methode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Gratis proefles

0
00
2 weken gratis uitproberen!
 • Duik in de eerste 10 oefeningen van onze uitgebreide drumcursus.
 • Gratis 14 dagen de
  eerste 10 oefeningen
  zonder kosten.
 • Vond je het leuk?
  Krijg een speciale korting van 10% op de volledige Beginner cursus na je proefperiode.

10% Korting
na Proefles

149
00
Permanent
 • 20 diepgaande lesmodules om je drumtechnieken te verfijnen, diverse stijlen te verkennen en je coördinatie te verbeteren.
 • Een korting van 10%
  na je gratis proefles.
 • Audiovisuele lessen, meespeeltracks en realtime feedback om ervoor te zorgen dat je speelt, hoort en ziet hoe je vordert.
 • Bonus: Ontgrendel een GRATIS theoriecursus over ritmische vorming.
Populair

Volledige Cursus Aankoop

169
00
Permanent
 • 20 diepgaande lesmodules om je drumtechnieken te verfijnen, diverse stijlen te verkennen en je coördinatie te verbeteren.
 • Koop nu en ontvang een
  gratis paar drumstokken.
 • Audiovisuele lessen, meespeeltracks en realtime feedback om ervoor te zorgen dat je speelt, hoort en ziet hoe je vordert.

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven