INSTRUMENTALISTEN 1
(NIET SLAGWERKERS)

cursus ritmische ontwikkeling
voor instrumentalisten.

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Wil jij als Instrumentalist het beste uit jezelf halen, beter gaan spelen als je nu al doet, maar kan je gevoel voor ritme wel een boost gebruiken en…
zou je dat gevoel voor ritme beter willen ontwikkelen, (het liefst snel en effectief,
op een ‘relatief gemakkelijke’ manier stap-voor-stap, in jouw tempo, wanneer het jou
het beste uitkomt) zonder verplichtingen,

 

Dan ben je bij All-About-Rhythm aan het juiste adres.

 

Hier zijn 10 zorgvuldig opgebouwde lesmodules, te beginnen met eenvoudig noten, in verschillende maatsoorten genoteerd en uitgelegd met de juiste telling en het zo belangrijke spelen op de Puls..!


Een zeer effectieve cursus die je snel helpt jezelf ritmisch te ontwikkelen.

Introductie

Alles wat je nodig hebt om met deze cursus te starten: 2 handen en een voet. Je leert hier L/R spelen, spelen op de Puls en de basis notatie voor ritme in verschillende maatsoorten.

Leer snel en met plezier noten lezen.

Leer spelenderwijs in je eigen tempo noten/ritme lezen met behulp van Audio, Video en Play Along. Plezier is de drijfveer om muziek te maken..!

Leer strak en ritmisch spelen.

In deze beginners cursus behandelen we voornamelijk de basis van ritmische patronen in vele maatsoorten, waarbij je telkens je voet als Puls mee speelt. Zo leer je op een eenvoudige manier snel noten/ritme lezen om een stevig fundament te ontwikkelen voor vervolg cursussen.

Les methode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen, en/of wil je liever persoonlijk contact..?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke coach

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven