Blues, Swing en Bebop 1

De beste cursus voor
de beginnende jazz drummer

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Wil jij Jazz-drummer worden, of nog beter worden dan je al bent…?
Wil je dit het liefst snel en effectief bereiken, op een gemakkelijke manier stap-voor-stap, in jouw tempo, en wanneer het jou uitkomt, zonder verplichtingen aan wie dan ook..?

Dan ben je bij All-About-Rhythm aan het juiste adres.

Start met 10 lesmodules beginnend van basis info, slagtechniek, stokhouding.
Je leert je eerste noten lezen en spelen, voornamelijk in Blues en Swing stijl… en als je dat wilt, met ondersteunende fysieke lessen aangaande deze on-line lessen

Introductie

Alles wat je nodig hebt om met deze cursus te starten: basis benodigdheden, tips over je houding, stokvoering L/R, spelen op de Puls en de basis notatie voor slagwerk/drumset.

Leren noten lezen

Je leert spelenderwijs en met plezier noten lezen in deze stijl met behulp van audio, video en play along. Plezier is de drijfveer om muziek te maken!

Leer de basis van blues en Swing.

In deze beginners cursus behandelen we voornamelijk de basis van Jazz drummen, maar ook techniek en… we leren noten lezen! Alles om een stevig fundament te ontwikkelen voor vervolg cursusssen.

Les methode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Al op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan het conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Al zijn opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven