master niveau

De beste cursus voor
vergevorderde slagwerkers!

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Hoe werkt het?

In deze video leggen we precies uit hoe de cursus werkt

Video afspelen

Probeer de eerste les met
10 oefeningen gratis uit!

GRATIS gedurende 2 weken.

Geen verplichtingen! Als je het leuk vindt en de hele cursus (15 lessen) koopt, krijg je nu 10% korting op deze volledige Master cursus.
Grijp deze kans om je slagwerk kwaliteiten te verbeteren!

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Dit is het Master-niveau, dit niveau is voor eenieder die zich wil onderscheiden, want hier kun je de ‘beste‘ all-round drummer/slagwerker worden, of kun je gewoon nog beter worden dan je al bent..! Hier zijn nog eens 15  lesmodules variërend van Rock en Funk/Lineair tot Latin en Jazz.

Schema`s en Vormleer Fill in Systeem. Aandacht voor Improvisatie, Coördinatie en uiteindelijk ‘Complete Onafhankelijkheid‘. Soleren in vele stijlen, zoals Latin Jazz Be-bop. ‘Abstract’ spelen (zonder specifieke stijl): Free-Style. Ritmische Modulaties, verschuivingen, Polyritmiek en Anti-Metrische figuren… Dynamiek en Suggestief en nog veel meer….

Allemaal bedoelt voor drummers die het beste uit zichzelf willen halen,
snel, effectief en stap-voor-stap in je eigen tempo.

Het niveau voor heel vergevorderde slagwerkers!

15 lesmodules variërend van Rock en Funk/Lineair tot Latin en Jazz en Bop, bedoelt voor drummers die zich willen onderscheiden. Hier word je echt meester over je instrument..!

Ritmische modulaties, Polyritmiek en Anti-Metrische figuren…

In deze master cursus behandelen we ideeën om te komen tot het ontwikkelen van nieuwe vormen, zoals bijv. suggestief spel, of freestyle. Ook minder bekende stijlen krijgen aandacht.

Ontwikkel je eigen stijl

Door al de bagage die je hebt opgedaan in de vorige niveaus is het tijd om je eigen stijl te ontwikkelen en te vernieuwen. Hier leer je hoe je dat kunt aanpakken.

Geef jouw techniek
een laatste boost

Geef je techniek een laatste boost en je zult geen belemmeringen meer ondervinden, zodat je in alle stijlen en tempi rijkelijk kunt gaan improviseren en je meester voelt over je instrument.

De methodiek.

De 15 lesmodules bestaan uit een uitgebreide selectie lesmateriaal, met fragmenten van noten voorbeelden, luister/ Audio en meespeel/ Loops en Play-Along. Alles gerelateerd aan het lesmateriaal.

Fysieke ondersteuning

Wil jij ondanks dat je on-line de cursussen helemaal zelf kunt doen toch graag gecoacht worden, vraag dan naar de voorwaarden… info@allabout rhythm.nl

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Gratis proefles

0
00
2 weken gratis uitproberen!
 • Duik in de eerste 10 oefeningen van onze uitgebreide drumcursus.
 • Gratis 14 dagen de
  eerste 10 oefeningen
  zonder kosten.
 • Vond je het leuk?
  Krijg een speciale korting van 10% op de volledige Master cursus na je proefperiode.

10% Korting
na Proefles

159
00
Permanent
 • 15 diepgaande lesmodules om je drumtechnieken te verfijnen, diverse stijlen te verkennen en je coördinatie te verbeteren.
 • Een korting van 10%
  na je gratis proefles.
 • Audiovisuele lessen, meespeeltracks en realtime feedback om ervoor te zorgen dat je speelt, hoort en ziet hoe je vordert.
 • Bonus: Ontgrendel een GRATIS theoriecursus over ritmische vorming.
Populair

Volledige Cursus Aankoop

179
00
Permanent
 • 15 diepgaande lesmodules om je drumtechnieken te verfijnen, diverse stijlen te verkennen en je coördinatie te verbeteren.
 • Koop nu en ontvang een
  gratis paar drumstokken.
 • Audiovisuele lessen, meespeeltracks en realtime feedback om ervoor te zorgen dat je speelt, hoort en ziet hoe je vordert.

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven