snare drum 1

De beste cursus voor
de beginnende kleine trom speler.

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Wil jij de ‘beste’ Snaredrummer worden, of wil je gewoon beter worden dan je al bent en echt indruk maken met je spel…?
Wil je dit het liefst ook nog snel en effectief bereiken, op een gemakkelijke manier stap-voor-stap, in jouw tempo, wanneer het jou uitkomt,
Start dan met deze 10 lesmodules beginnend met basis info, want hier leer je vanaf het begin hoe je dit het best stapsgewijs kunt aanpakken. Slagtechniek, houding en.. spelenderwijs je eerste noten lezen en spelen… en als je dat wilt, met ondersteunende fysieke lessen aangaande deze on-line lessen

Introductie

Alles wat je nodig hebt om met deze cursus te starten: basis benodigdheden. Je houding, stokvoering L/R spelen, spelen op de Puls en de basis notatie voor slagwerk, met name kleine trom.

Leren noten lezen

Leer spelenderwijs in je eigen tempo noten lezen met behulp van audio, video en play along. Plezier is de drijfveer om muziek te maken!

Leer de basis van kleine trom spelen.

In deze beginners cursus behandelen we voornamelijk de basis van kleine trom spelen, maar je leert ook op een eenvoudige manier noten lezen en de techniek om een stevig fundament te ontwikkelen voor vervolg cursusssen.

Les methode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven