Blues, Swing en Bebop 5

De beste cursus voor
de vergevorderde jazz/blues drummer

BIJ AANKOOP VAN JE EERSTE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

10 lesmodules die bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal (meer dan 140 oefeningen en voorbeelden) met waar nodig
begeleidende Video fragmenten (in 2 verschillende views), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen.

Het wordt steeds interessanter!

In dit Master niveau kun je je onderscheiden..! Hier gaat de aandacht uit naar Soleren Improvisatie en het ontwikkelen van je eigen stijl.

Improvisatie

Stijl gebonden toepassen van heel veel bruikbaar materiaal, zoals het gebruik van een Twinpedaal. Het gebruik van de Flanging techniek, Rolling triplets in Swing en Jazz Wals

Fuctie en toepassing

Nu je een gigantische bagage hebt opgebouwd aan ideeën en techniek kun je dit rijkelijk gaan toepassen in allerlei stijlen. Ook ontkom je niet aan Latin invloeden.

Les methode

10 lesmodules bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal (meer dan 150 oefeningen) met begeleidende Video fragmenten,
veel Audio voorbeelden, Loops en Play Along om mee te spelen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Al op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Al zijn opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven