POP ROCK EN FUNK 1​

De beste cursus voor
de beginnende rock drummer

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Wil jij de beste Rock-drummer worden, of wil je gewoon beter worden dan je al bent en

vet indruk maken met je spel…?

Wil je dit het liefst snel en effectief bereiken, op een gemakkelijke manier stap-voor-stap, in je eigen tempo, en oefenen wanneer het jou uitkomt, zonder verplichtingen aan wie dan ook, dan ben je bij All-About-Rhythm aan het juiste adres. 

10 lesmodules beginnend van slagtechniek, je eerste noten leren lezen en spelen, allemaal voornamelijk in Pop, Rock en Funk stijl… en als je dat wilt, met ondersteunende fysieke lessen aangaande deze on-line lessen

Let op… als je de basis al weet kies dan voor Pop Rock en Funk 1 en 2 samen, dan bespaar je meteen 20% op de prijs

Intruductie

Alles wat je nodig hebt om met deze cursus te starten: basis benodigdheden. Je houding, stokvoering (L/R). Spelen op de Puls en de basis notatie voor slagwerk en drumset.

Leren noten lezen

Leer spelenderwijs met behulp van audio, video en play along je eerste noten en patronen lezen.

Leer de basis van Pop, Rock en Funk drummen..

In deze beginners cursus behandelen we voornamelijk de basis van rock drummen maar ook het noodzakelijk leren lezen van noten om een stevig fundament te ontwikkelen voor vervolg cursusssen.

Les methode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven