snare drum 1 & 2

De beste cursus voor
de beginnende kleine trom speler.

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

SNARE DRUM 1 en 2 samen

Heb jij al enige ervaring als ‘beginnende’ Snare drum speler, dan is wellicht deel 1 en 2 samen iets voor jou. Je bespaart dan meteen 20% op de prijs en je kunt heel snel en effectief vorderingen maken. Hier krijg je meteen 20 lesmodules van slagtechniek, snel noten leren lezen en spelen, alles voornamelijk en alleen Snare drum… en als je dat wilt, met ondersteunende fysieke lessen aangaande deze on-line lessen. Is dit iets voor jou…?

 

Introductie

Alles wat je nodig hebt om met deze cursus te starten: basis benodigdheden. Je houding, stokvoering L/R spelen, spelen op de Puls en de basis notatie voor slagwerk, met name kleine trom.

Leren noten lezen

Leer spelenderwijs in je eigen tempo noten lezen met behulp van audio, video en play along. Plezier is de drijfveer om muziek te maken!

Leer de basis van kleine trom spelen.

In deze beginners cursus behandelen we voornamelijk de basis van kleine trom spelen, maar je leert ook op een eenvoudige manier noten lezen en de techniek om een stevig fundament te ontwikkelen voor vervolg cursusssen.

Les methode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

SNARE DRUM 1 en 2 samen

Denk je dat Snare drum 2 misschien toch net iets te hoog gegrepen is, kies dan voor 2 en 1 samen. Je kunt dan altijd even terug vallen op het 1e deel, zo voorkom je dat je de aansluiting mist… 

Introductie

Voor wie hier meteen start i.p.v. snare drum 1
Alles wat je nodig hebt om met deze cursus te starten: basis benodigdheden. Je houding, stokvoering L/R spelen, spelen op de Puls en de basis notatie voor kleine trom.

Leren noten lezen

Leer spelenderwijs noten lezen met behulp van audio, video en play along. Dit is de vervolgcursus van Snare drum 1 dus ook het vervolg van noten en patronen lezen.

Ga verder met de basis van kleine trom spelen.

In deze beginners cursus 2 behandelen we voornamelijk de basis van kleine trom spelen, maar je leert ook op een eenvoudige en leuke manier noten lezen en de techniek om een stevig fundament te ontwikkelen voor vervolg cursusssen.

Les methode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven