Blues, Swing en Bebop 4

De beste cursus voor
de ver gevorderde jazz/blues drummer

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Alle 10 de lesmodules bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal (meer dan honderd oefeningen en voorbeelden) met begeleidende Video fragmenten (in 2 verschillende views), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen.

Het wordt steeds interessanter!

Het 4e BSB niveau staat in het teken van soleren, want hier leer je technieken als gebonden roffels en allerlei rudiments als paradiddels, Ruffs, Ratamacue etc. toe te passen.

Lezen of interpreteren?

Doordat je geleerd hebt schema`s te lezen ga je nu d.m.v. polyritmiek interessante verschuivingen gebruiken, zowel in 2 als in 3 delige maatsoorten. Ook onregelmatige maatsoorten worden in Jazz vaak gebruikt

Fuctie als Jazzdrummer:

Time keeping, schema`s uitzetten, solisten ondersteunen, soleren..! Alle ingrediënten komen hier aan bod. Zo ook brush technieken en… Hoe pak je een Jazz standaard aan?

Les methode

Alle 10 de lesmodules bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal (meer dan 150 oefeningen) met begeleidende Video fragmenten,
veel Audio voorbeelden, Loops en Play Along om mee te spelen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven