gratis

proeflessen

Probeer GRATIS deze lessen en oefeningen voor een periode van twee weken!

Wat kun je verwachten van deze proeflessen?

Een voorbeeld van de lessen met een aantal oefeningen uit de complete Beginners cursus.

Je leert spelenderwijs via verschillende
muziekstijlen noten lezen.

Je leert niet alleen Rock drummen, maar ook
andere stijlen zoals Blues, Swing en Latin.

Een uitgebreide selectie oefenmateriaal, goed uitgelegd via Video, Audio en meespelen met Play Along.
Alles wat je nodig hebt om te starten (basisbenodigheden). Houding, stokhouding, notatie voor slagwerk en spelen op de Puls.

Har Caanen

Je persoonlijke drum leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.