Latin 2

De beste cursus voor
de gevorderde latin drummer

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Alle 10 de lesmodules bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal (meer dan honderd oefeningen en voorbeelden) met begeleidende Video fragmenten (in 2 verschillende views), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen.

Introductie

Na L1 volgt Latin 2 intermediate niveau. Hier leer je je eerste Latin ritmen als Cha-cha Calypso en Reggue-ton, Beguines enz enz…

Noten lezen

Je weet al hoe dat gaat want met behulp van Audio, Video en Play Along is het vrij eenvoudig goed en snel noten te leren …
Bovendien is dat heel leuk op deze manier.

Fuctie als Jazzdrummer:

Je leert toepassingen van je technieken zoals paradiddles hi-hat openingen enz.. zodat je ritmen strak en goed getimed klinken.

Les methode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven