Latin 6

De beste cursus voor
de vergevorderde latin drummer

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Dit 6e niveau is bedoeld voor de vergevorderde Latin-Master-Drummer…! Na dit niveau, waarin je je kunt onderscheiden zul je technisch nog maar weinig belemmeringen ondervinden. We besteden veel aandacht aan Improvisatie, Soleren, Coördinatie en Onafhankelijkheid, Ritmische Modulaties Verschuivingen en Polyritmiek. Alle 10 de lesmodules bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal (meer dan 200 stappen/oefeningen en voorbeelden) met begeleidende Video fragmenten (in 2 verschillende views), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen..!

Het wordt nog interessanter!

Want nu je onafhankelijkheid tussen je 4 ledematen ontwikkeld is, is het tijd voor Improvisatie, Soleren Coördinatie met ritmische modulaties, verschuivingen en polyritmiek. Hier kun je je onderscheiden..!

Master of Mestre

Nu je als vergevorderde Latin-Master de nodige ervaring hebt, kun je je eigen Latin bands samenstellen. Wordt het een Samba-band, een Brass-band of een Cubaanse Rumba-band? Hier vind je heel veel ideeën.

Functie als LATIN drummer

Onder de naam Latin bestaan vele stijlen. Of dat nu Afro-Cubaans, Son uit Cuba of Rumba is. Weet als Latin drummer je weg te vinden. Wij helpen je graag een handje

Les methode

Alle 10 de lesmodules bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal (meer dan 150 oefeningen) met begeleidende Video fragmenten,
veel Audio voorbeelden, Loops en Play Along om mee te spelen.

PLUS... een GRATIS advies vooraf of naast de on-line lessen, fysieke lessen op afspraak. Wij helpen je graag verder..!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven