Pauken 1

De beste cursus
voor de beginnende
Paukenist.

deze cursus is binnenkort beschikbaar

Wat kun je verwachten in deze cursus?

De meest veelzijdige Pauken cursus, waarbij meteen alles aan bod komt om een uitstekend Paukenist te worden.

10 lesmodules te beginnen met basis houding, notatie in de F sleutel. Een zeer effectieve cursus die je snel helpt zelfstandig je Pauken te stemmen.

Introductie.

Alles wat je nodig hebt om deze cursus te starten: Een set van 2 Pauken en een paar paukenstokken medium hard. Deze cursus is bedoeld voor slagwerkers die in een Harmonie/Fanfare-orkest spelen, of in een slagwerkensemble.

Leer snel en met plezier noten lezen.

Leer spelenderwijs in je eigen tempo noten/ritme lezen en stemmen, met behulp van Audio, Video en Play Along. Plezier is de drijfveer om muziek te maken..!

Hier leer je snel en effectief de functie van de pauken in een orkest.

Het is in deze cursus niet vereist al enige ervaring te hebben met slagtechniek, maar wel handig. Een goede voorbereiding op deze cursus (mocht je nog nooit gespeelt hebben) is Timp-toms 1. De minimale leeftijd om hier te starten is 14/15 jaar.

Lesmethode.

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de oefeningen.

GRATIS Theorie cursus!

Bij aankoop van elke cursus krijg je GRATIS de Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

early bird promotion

20% korting

Bespaar nu €34.00 op de compleet vernieuwde beginners cursus

Van €169 voor €135

Promotie eindigt over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Har Caanen

Je persoonlijke drum leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.