Pop Rock en funk 3

De beste cursus voor
de gevorderde rock drummer 3

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Speel je al wat langer pop, rock of funk?
Hier zijn 10 modules die aansluiten op PRF 1 en 2 en waarin deze rock stijlen uitgebreid
worden met funky stijl en rhythm and blues. Ook vierdelig spelen komt aan bod.

Techniek en snelheid

Hier leer je je techniek verder uitbouwen want hoe verder je komt, hoe meer techniek en patronen je zult gaan gebruiken. Hiervoor zijn oefeningen ontwikkeld evenals oefeningen om je snelheid op te bouwen.

Leren noten lezen

Je leert op een gemakkelijke en snelle manier noten lezen. Want praktisch alle noten fragmenten zijn voorzien van audio’s.

Rock-gerelateerde stijlen

De pop, rock en funkstijl wordt uitgebreid met R&B, rock als shuffle en ook met  de zoveel gehoorde ritmische verschuivingen.

Horen, zien en spelen

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven