Pop Rock en funk 4

De beste cursus voor de
gevorderde rock drummer 4

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

 Pop, rock en funk 4 is voor de gevorderde rockdrummer die de vorige 3 niveaus in de vingers heeft.
Hier wordt PRF verder uitgebreid met o.a. rhythm & blues en off-beat spelen.
10 lesmodules met maar liefst 136 oefeningen. 

Techniek en snelheid

 Techniek blijft altijd een aandachtspunt om te voorkomen dat je vastloopt. Sextolen, octolen, accenten en dynamiek komen allemaal aan de orde. 

Noten/patronen lezen

 Het lezen van noten en patronen gaat steeds sneller omdat we leren lezen in éne en patronen gaan combineren als ‘tweeling’ patronen. Ook leer je hier syncopen met verschuivingen en versieringen. 

Meer Rock
gerelateerde stijlen

De pop, rock en funkstijl wordt uitgebreid met R&B, rock als shuffle en ook met  de zoveel gehoorde ritmische verschuivingen.

Horen, zien en spelen

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven