Pop Rock en funk 5

De beste cursus voor de
vergevorderde 'rock'drummer

BIJ je 1e CURSUS KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Pop, Rock en Funk 5 is voor de vergevorderde rockdrummer die de vorige 4 niveaus in de vingers heeft.

Dit 5e Master niveau is bedoeld voor drummers die zich willen onderscheiden. Je hebt nu de meeste technieken onder de knie en zult wat dat betreft weinig belemmeringen meer ondervinden. We gaan ons dus bezig houden met improviseren en soleren.
Hier vind je een aantal interessante ideeën die in deze stijlen goed passen… maar
PRF wordt verder uitgebreid met Rhythm & Blues en Lineair spel.
10 lesmodules met maar liefst 200 !! stappen/oefeningen. 

Techniek en snelheid

Hier kan je d.m.v. je opgebouwde techniek ideeën opdoen om te kunnen gaan soleren. Gebonden roffels, gebruik van een twin-pedaal maken van jou een spectaculaire drummer.

Coördinatie en onafhankelijkheid

Je gaat volledig 4 delig los in Rock en Funk stijl. Polyritmiek of anti-metrische patronen kun je hierdoor perfect complementair spelen.

Meer Rock
gerelateerde stijlen

Jouw stijl pop, rock en funk wordt uitgebreid met R&B, en een uitstapje  naar lineair spel. Shuffle-Rock met ghost-notes of te gekke Reggae ritmes maken je een nog completere drummer.

Horen, zien en spelen

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming! En als je dat wilt met fysieke ondersteuning. Stuur het onderstaande formulier in, en wij nemen contact op.

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen, of wil je liever persoonlijk contact..?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven