SINTERKLAAS AANBIEDING!

Een échte trommel plus
een échte eerste trommel cursus!

Snare drum 1

Wat kun je verwachten in deze cursus?

De beste opleiding kleine trom in dit beginners niveau.

10 lesmodules beginnend met basis info. Hier leer je vanaf het begin hoe je dit het best stapsgewijs kunt aanpakken. Slagtechniek, houding en.. spelenderwijs je eerste noten lezen en spelen.

Introductie

Alles wat je nodig hebt om met deze cursus te starten: basis benodigdheden. Je houding, stokvoering L/R spelen, spelen op de Puls en de basis notatie voor slagwerk, met name kleine trom.

Leren noten lezen

Leer spelenderwijs in je eigen tempo noten lezen met behulp van audio, video en play along. Plezier is de drijfveer om muziek te maken..!

Hier leer je vooral de basis van kleine trom spelen.

In deze beginners cursus behandelen we voornamelijk de basis van kleine trom spelen, maar je leert ook op een eenvoudige manier noten lezen en de techniek om een stevig fundament te ontwikkelen voor vervolg cursusssen.

Lesmethode

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de oefeningen.

GRATIS Theorie cursus!

Bij aankoop van elke cursus krijg je GRATIS de Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

OSAN SD201 Snare drum

Metal 14×5,5 8-lugs

OSAN SD201 Snare drum
PLUS SNARE DRUM CURSUS 1

Van €158 Nu €129

Har Caanen

Je persoonlijke drum leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.