snare drum 3

De beste cursus voor
de gevorderde kleine trom speler 3

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Nu je geen beginner meer bent Kun je hier verder met snare 3
want dit 3e niveau is bedoeld voor de reeds gevorderde kleine trom speler
maar ook zeer geschikt voor iedereen die zijn techniek en snelheid wilt verbeteren.
10 lesmodules met maar liefst 120 oefeningen!!

Snel noten/patronen leren

In dit intermediate niveau besteden we veel aandacht aan manieren om snel en makkelijk noten/patronen te kunnen lezen. Dit doen we o.a. door middel van leren lezen in 1-ne en 2-e. Kijk snel wat dit betekent! 

Ritmische ontwikkeling

Je leert spelenderwijs in verschillende stijlen met plezier verder noten en patronen lezen… hierdoor zul je je ritmisch snel ontwikkelen.

Leer verschillende snare technieken

Je ritmiek en techniek wordt verder ontwikkeld en je leert combinaties als ‘tweeling’patronen, sextolen, dubbel triolen en octolen, verschuivingen, maatwisselingen, enz. enz. 

Veel aandacht voor techniek

Techniek is bedoeld om makkelijk en ook snel te kunnen spelen (als dat nodig is), maar ook om in vervolgcursussen niet vast te lopen. Zo leer je hier diverse voorslagen, syncopen, roffeltechnieken, enz. enz. 

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven