snare drum 4

De beste cursus voor de
gevorderde kleine trom speler 4

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

 Dit 4e advanced niveau is bedoeld voor de reeds verder gevorderde kleine tromspeler die goed uit de voeten kon met de vorige 3 niveaus.
Deze modules zijn ook zeer geschikt voor iedereen die zijn snaretechniek en snelheid wil verbeteren.
10 lesmodules met maar liefst 140 oefeningen!! 

Techniek

 In dit advanced niveau breid je je technische vaardigheid verder uit om uiteindelijk master over je instrument te worden. Hier leer je o.a. accentverschuivingen met FDTU systeem, diverse paradiddles, voorslagen, roffels van 6, 10, 11 enz. en gebonden roffels. 

Snel ritme lezen

 Hier leer je overzicht te krijgen hoe je op een snelle en makkelijke manier het lezen van ritme kunt aanpakken. Dat doen we door systematisch maatsoorten te ordenen, onder te verdelen en bij elkaar te voegen. En ook door overeenkomstige maatsoorten met elkaar te vergelijken. Hierdoor krijg je inzicht hoe het precies zit. 

Ritmiek

 Ritmiek wordt verder ontwikkeld en je leert ritme complementair spelen waardoor je spel veel ritmischer zal gaan klinken. Ook leer je hier hoe je kunt vasthouden aan de puls, zodat je je ritme vasthoudt en precies weet wat je doet. Hiervoor zijn unieke oefeningen ontwikkeld. 

Horen, zien en spelen

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met begeleidende Video fragmenten (in twee verschillende views voor een optimaal overzicht), veel Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven