snare drum 5

De beste cursus voor de
gevorderde kleine trom speler

BIJ AANKOOP VAN DEZE CURSUS
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN 

Wat kun je verwachten in deze cursus?

 Dit 5e Master niveau is bedoeld voor de reeds vergevorderde kleine tromspeler die goed uit de voeten kon met de vorige 4 niveaus.
Deze 10 modules zijn ook zeer geschikt voor iedereen die zijn snare techniek en snelheid wil verbeteren, en inzicht wil krijgen in het snel lezen van Partituren om een groep te kunnen leiden, of les te gaan geven.
10 lesmodules met maar liefst 140 oefeningen!! 

Master niveau

Snaredrum 5 is voor vergevorderde kleine trom spelers die ook ambitie hebben een groep te kunnen gaan leiden of les te gaan geven en alle kennis uit de vorige 4 niveaus in de vingers hebben

Snel lezen

 Het snel kunnen lezen van Ritme wordt hier verder uitgebreid behandeld in de Alla Breve maatsoort, maar ook partituren lezen en complementair lezen is voor deze vergevorderde Master een uitdaging

Ritmiek

 De laatste n(l)ootjes worden hier uitgelegd d.m.v. polyritmiek, Anti-metrische figuren… improvisatie in 6/8 of 3/4 maat, 3 delige maatsoorten en relaties tussen 3 tegen 4 tegen 5… enz en Polyritmiek

Horen, zien en (na)spelen

Alle cursussen bestaan uit een uitgebreide selectie oefenmateriaal met meer dan 140 oefeningen begeleidende Audio voorbeelden en Loops of Play Along om mee te spelen. Deze zijn gerelateerd aan de betreffende oefeningen.

PLUS... een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven