SNAREDRUM
1 t/m 5

De beste snaredrum cursussen voor beginnende,
gevorderde en vergevorderde kleine trom spelers

BIJ AANKOOP VAN 2 CURSUSSEN
KRIJG JE GRATIS EEN PAAR STOKKEN KADO!

Wil jij de ‘beste’ Snare drummer worden, of wil je gewoon beter worden dan je al bent en echt indruk maken met je spel
Wil je dit het liefst ook nog snel en effectief bereiken, op een
gemakkelijke manier stap-voor-stap, in jouw eigen tempo en wanneer het jou uitkomt?
Start dan met deze serie snare drum cursussen voor beginnende, gevorderde en vergevorderde spelers.
Of start met een van de cursussen op jouw niveau!

SNAREDRUM 1

In deze eerste cursus leer je vanaf het begin hoe je snare drummen het best stapsgewijs kunt aanpakken. Slagtechniek, houding en.. spelenderwijs je eerste noten lezen en spelen… en als je dat wilt, met ondersteunende fysieke lessen aangaande deze on-line lessen
€59

SNAREDRUM 2

Heb jij Snare drum 1 in de vingers, dan is dit de place to be.. Het vervolg op de eerste cursus. Hier bouw je verder op de eerste cursus en ga je stapsgewijs verder met technieken als roffels en paradiddles enz. en als je dat wilt, met ondersteunende fysieke lessen aangaande deze on-line lessen
€69

SNAREDRUM 3

Nu je geen beginner meer bent Kun je hier verder met snare 3 want
Dit 3e niveau is bedoeld voor de reeds gevorderde kleine trom speler maar ook zeer geschikt voor iedereen die zijn techniek en snelheid wilt verbeteren. 10 lesmodules met maar liefst 120 oefeningen!
€79

SNAREDRUM 4

Dit 4e advanced niveau is bedoeld voor de reeds verder gevorderde kleine troms peler die goed uit de voeten kon met de vorige 3 niveaus. Deze modules zijn ook zeer geschikt voor iedereen die zijn snare techniek en snelheid wil verbeteren. 10 lesmodules met maar liefst 140 oefeningen!
€89

SNAREDRUM 5

Dit 5e Master niveau is bedoeld voor de vergevorderde kleine trom speler. Deze 10 modules zijn ook zeer geschikt voor iedereen die zijn snare techniek en snelheid wil verbeteren, en inzicht wil krijgen in het snel lezen van Partituren om een groep te kunnen leiden, of les te gaan geven.
€99

SNAREDRUM 1 EN 2

Heb jij al enige ervaring als ‘beginnende’ Snare drum speler, dan is wellicht deel 1 en 2 samen iets voor jou. Je bespaart dan meteen 20% op de prijs en je kunt heel snel en effectief vorderingen maken. Hier krijg je meteen 20 lesmodules van slagtechniek, snel noten leren lezen en spelen.
€115

Bij elke cursus krijg een GRATIS Theorie cursus met betrekking tot ritmische vorming!

Wat is de beste cursus voor jou?

Weet je niet zeker welke cursus je het best kunt kiezen?

Vraag dan GRATIS en zonder  verplichtingen advies aan door het onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op via telefoon of email.

Har Caanen

Je persoonlijke slagwerk leraar

Har Caanen startte al op vroege leeftijd met het spelen van slagwerk. Op zestienjarige leeftijd deed hij toelating aan het Conservatorium in Maastricht waar hij behalve Slagwerk ook Directie en Schoolmuziek studeerde. Op zijn achttiende begon hij als slagwerk docent aan de Stedelijke Muziekschool van Maastricht waaraan hij meer dan 30 jaar verbonden bleef. Toen hij in 1976 cum laude afstudeerde aan het conservatorium volgde al snel een aanstelling als slagwerk docent aan datzelfde conservatorium.
Hij leidde tal van muziek docenten op en ontwikkelde een unieke methode voor slagwerk en ritmische ontwikkeling: All-About-Rhythm. Deze methode leert iedere gemotiveerde ‘student’ zichzelf stapsgewijs ritmisch te ontwikkelen (in de juiste volgorde van moeilijkheidsgraad tot op elk niveau). Alle in zijn carrière opgedane ervaring heeft geresulteerd in deze unieke ‘All About Rhythm’ methodiek.

Scroll naar boven